top of page

Nyhetsbrev


Januar 2023


Godt nytt år!


TAKK til dere som har meldt dere på nyhetbrev fra oss! Det er en tillitserklæring å få lov til å sende nyhetsbrev til dere som vi verner om og er stolte over!Vi jobber fortsatt hardt med å komme i mål med de to hovedproduktene våre. Vi vil være en seriøs aktør og slipper ikke produkter før de er gode, selv om det tar lenger tid enn forventet...


❄❄❄

Den automatiske grinden FeedingTime™ er på slutten av utviklingen sin og vi tester nå komponenter i forhold til holdbarhet og ekte skandinavisk grisevær – og det har vi jo en del av for tiden...


Produksjon av selvbetjeningsgrinden MeTime™har så smått startet. Den blir produsert i Norge, selvsagt, og vi håper at mange hester med lav rang eller med stort fôrbehov kan få hjelp av MeTime™.

Gloi fra Os, hjelper oss med testing av FeedingTime™.

(foto: Inger Lise Sirnes)


❄❄❄I mellomtiden har vi en gladnyhet!


Vi har fått en avtale med hestetrener Katja Schumann om å komme til Norge (Brumunddal) for å holde kurs! Et «hybridkurs» som strekker seg over hele 12 måneder – en unik kurspakke som gir unike muligheter for deg som hesteeier til å skreddersy innholdet etter akkurat DITT behov! Esler er også hjertelig velkomne.


Katja er en fantastisk hesteperson med dyp kunnskap om hester og ridning. Hun har trent hester i Europa og USA. Vil du trene Liberty, triksing, kommunikasjon med hesten din eller dressur på Grand Prix nivå? Velkommen skal du være – du og Katja setter oppnåelige mål og en plan for progresjon!


At vi får en slik kompetanse til Norge igjen, gleder vi oss stort til! Vi har kun 8 plasser med hest/esel – så vær kjapp og meld deg på! Vi har god kapasitet til tilskuere.
Katja med to av sine hvite hingster

(Foto: Janeric Dahlin)
Les mer om kurset, priser og påmelding her:


(Foto: Janeric Dahlin)❄❄❄
Hvis noen ønsker å se prototypen av FeedingTime og/eller MeTime før lanseringen er det bare å ta kontakt på telefon 94071010 for avtale om besøk.

Evoltica v/Eirik & Christina45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page