top of page

Parter

Selger er Evoltica as, Rørsvegen 386, 2384 Brumunddal, e-post: post@evoltica.no, tlf 94071010, organisasjonsnummer 929 169 360 , og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Bestilling

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og sende deg en ordrebekreftelse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt.

 

Priser

Alle priser er inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m. 

Prisene er i stadig forandring og vi tar forbehold om prisendringer som følge av endrede priser fra våre leverandører eller valutaendring. 

 

Betaling

Varer bestilt i nettbutikken til Evoltica as betales med Vipps. 

 

Forhandlere faktureres i henhold til avtale. 

 

Uavhentede pakker som blir sendt i retur til oss, vil bli belastet et gebyr på kr 250 + returfrakt, for å dekke våre utlegg. Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso.


 

Levering

Bestilte varer fra butikken, sendes så snart som mulig.

 

Alle pakker sendes som Norgespakke med sporing. I noen tilfeller kan varer av mindre størrelse sendes som brev. Det er mulig å hente bestilte varer på Evolticas hjemadresse mot avtale. 

 

Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

 

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. 

 

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). For at retur av vare skal bli godkjent, må varen være ubrukt, uåpnet og i samme stand som da du mottok den, samt følges av Angrerettskjema. Link: https://signform.no/dss/component/signform/?view=form&id=1101

 

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen 14 dager. 

Du er ansvarlig for transporten av varen tilbake til oss. Vi gjør oppmerksom på at selve fraktkostnaden på returen ved bruk av angrefrist, må betales av kunden selv.

Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager, etter at vi mottar produktet fra deg.


 

Reklamasjon

Hvis det er feil med produktet du har kjøpt fra oss kan du sende en e-post til oss: post@evoltica.no  så finner vi en løsning på problemet. Varen skal da sendes tilbake til oss og når vi har kontrollert den, vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt din returnerte vare og om vi godtar reklamasjonen. Hvis reklamasjonen blir godtatt, kan vi sende deg en ny vare eller refundere den. Dette avtaler vi underveis.

Tilbakebetaling vil finne sted innen fjorten dager, etter at vi mottar produktet fra deg.

 

Bytte av varer

Har du kjøpt feil produkt eller ønsker å bytte? Send oss en e-post til post@evoltica.no

For at bytte av vare skal bli godkjent, må varen være ubrukt, uåpnet og i samme stand som da du mottok den.

 

Fraktkostnader refunderes ikke. 

 

Ved bytte/retur av varer

Bruk følgende adresse: 

Evoltica as

Rørsvegen 386

2384 Brumunddal

bottom of page