top of page

Nyhetsbrev mars 2024Det kan føles litt underlig å tenke på parasitter og insekter når det fortsatt er en masse snø, men det gjør vi 😁 Dette nyhetsbrevet har fokus på Red Healers produkter.Camp Villmark 2024


Evoltica har vært på Camp Villmark 2024 på Nova Spektrum, i Lillestrøm, i går. Der møtte vi blant andre utstillere fra Flåttvett.no og fra Flåttsenteret.no. De representerer et hav av kunnskap i forhold til mennesker og flåttbåren smitte! Anbefaler å besøke dem enten på Camp Villmark (åpent to dager til) eller på nett. Alle vi som driver med dyr og naturopplevelser er spesielt utsatte for å bli bitt av flått. Det viktig å ha kunnskap om dette!


Dessverre var det ikke noe særlig med informasjon om flåttbåren smitte i forhold til dyr enda, men det kommer nok etterhvert.Et "artig" klistremerke fra Flåttsenteret (kjenner at det kryper på kroppen bare av å se på det. 😝 )


Flått, de små skapningene med evnen til å lage store problemer! Vet du at Red Healers «Equine Crusting and Flakingspray» virker avvisende på flått, både på hund og hest?


Sprayen har også andre funksjoner, slik som å lindre hesters kløe ved sommereksem og stimulere til gjenvekst av pels.
En solskinshistorie - Equine Crusting and Flakingspray


At sprayen kan endre liv, det har vi visst en stund. Les den hjertevarme historien om Trines hest Wille som sliter massivt med sommereksem. https://www.facebook.com/evoltica.as/
Ny forskningsrapport på vei


For Evoltica er det superviktig å kunne selge dokumentert gode hud- og pelspleieprodukter!


Akkurat slik som «Equine Crusting and Flakingspray» har vært igjennom en universitetsstudie (https://redhealer.com.au/pages/scientifcally-formulated), har nå også kremen «Universal Derma-Care and Coat Restorer» vært igjennom det samme. Studien "Efficacy of a novel topical formulation to treat canine pruritus" hadde som formål i måle Universal Derma-Care and Coat Restorers effekt på kløe og småsår (pga kløe).


Kremen kom ut med et godt resultat på både kløe og heling av lesjoner (småsår) og viste at den gav signifikant lindring av forsøkshundenes hudplager! Vi er strålende fornøyd!


Studiet blir publisert i Australian Veterinary Journal og i American Veterinary Journal i løpet av året.


Kremen har med sine aktive virkestoffer også god effekt på hesters hud, for eksempel ved mugg og regneksem.

Red Healers produkter finner du både i nettbutikken vår og hos våre forhandlere: Zoo1 Elverum, Horsepower Norge Limited (Magnor) og hos Tor Vangen (Skarnes/Ingeborgrud).
Med dette ønsker vi alle en riktig god vår!


Evoltica  v/Eirik & Christina


28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page